Finn din sport

sport_41646289De fleste av oss ønsker enten å være i god form eller å komme i bedre fysisk form. Kanskje går du også med et ønske å finne en ny idrett eller sport å holde på med. Liker du å trene for deg selv eller være i et team? Det er mange faktorer som spiller inn før du finner din drømme sport!

Hva er dine beste fysiske ferdigheter?

Noen idretter krever ekstreme egenskaper, for eksempel triatlon eller skihopping. Det er heller ikke mange korte mennesker som lykkes i idretter som volleyball eller basketball, hvis de ikke har en meget god spenst. Før du starter med en ny sport er det derfor smart å kartlegge dine fysiske ferdigheter og fordeler, men også se på hvilke svakheter du har.

Ha det gøy!

Det å løpe alene er for mange en herlig befrielse, men kan være helt pyton for de som liker best å være sosiale når de drener. Det viktigste med trening og sport er at du har det gøy. I idretter som tennis eller alpint konkurrerer man alene og det å møte på motstand og tape, det kan være en liten psykisk påkjenning. Det er nok for mange enklere å tape en fotball kamp sammen med andre på laget. Det viktigste er uansett å ha det gøy, enten om man foretrekker å være alene eller sammen med andre.

Colleen Mann