Golf som stor interesse

Å være interessert i golf, kan fort føre til at du ønsker å bli profesjonell. Spør en golfspiller – han eller hun kan fortelle deg at sporten er avhengighetsskapende, og at alle bør prøve det. Den ene dagen er du fersk nybegynner, men i løpet av sommeren er du hekta. Når høsten kommer, vet du ikke ordet av det før du har bestilt din første golfreise til vinteren.

Populær sport

Golf har blitt svært populært etter hvert, for hvem har vel ikke hørt om Tiger Woods eller vår egen «Tutta» Suzann Pettersen? Og når vi først snakker om «Tutta» er det naturlig at vi tenker på drømmen om rikdom og kjente spillere. Ifølge VG kan man regne seg fram til at «Tutta» over en periode på 20 år tjente så mye som 200 millioner kroner på golf.

Golfreiser

Har du ikke lært deg golf enda? På får du en innføring, sammen med 5 gode grunner til å ta opp golf. Mange blir så hekta på golf at de ikke får nok i løpet av sommeren. Heldigvis finnes derfor muligheten til å dra på golfreiser om vinteren. Gosporttravel tilbyr skreddersydde eller ferdige pakkereiser til England på vinteren. Alt kan bli funnet online – fra opplæring og info til kurs og reiser.

rnn.yqe.