Mobilspill – en hobby man kan ta med overalt

Hobbyer er viktige, men de tar ofte mye tid og de kan også være vanskelige å få plass til i en ellers travel hverdag. En hobby som passer i lomma kan derfor være et flott alternativ, og ikke minst finnes det utrolig mye å velge mellom når det kommer til spill på mobilen.

Hjernetrim på farten

Mange liker å utfordre seg selv litt, og det finnes en rekke mobilspill som er ute etter å gjøre nettopp dette. Logikkspill krever at du løser oppgaver før du kan gå videre, og selv om det kan bli frustrerende føles det veldig givende når man først klarer det. Såkalte «escape rooms» – både virtuelle og fysiske – fungerer på omtrent samme måte, hvor man er nødt til å tenke logisk og løse oppgaver for å komme seg videre i det utfordrende spillet.

Vinne penger på hobbyen

Er man interessert i den store spenningen samtidig som man ønsker muligheten for å vinne penger, er det uten tvil mobilcasinoer som gjelder. Utvalget er større enn aldri før, og du velger selv om du vil prøve deg på spilleautomater, poker eller andre bordspill. Det koster riktignok litt å spille, men de aller fleste betaler jo for hobbyen sin uten mulighet for å vinne noe av pengene tilbake.

De tradisjonelle mobilspillene

Du husker sikkert klassiske spill som «tetris» eller «snake», og selv om disse ikke lengre er en del av standardspillene på de fleste mobiler, er dette spill man raskt og enkelt kan laste ned. Andre klassikere som PacMan, Super Mario Bros og Sonic the Hedgehog kan også finnes på nettet, og så lenge du har nok batteri har du underholdning i timevis! Dette er spill som kan være vanskelige å legge vekk, så sørg for at du har nok tid før du setter deg ned!

admin