Mote – helt greit som hobby

Mote kan være noe langt mer enn bare en klesstil man har for å dra damer og få seg en god jobb. Det kan være den viktigste delen av fritiden din – rett og slett en hobby. Det handler om mer enn bare å se på klær, det handler om å finne avgrensede stiler og sette sammen hele antrekk.

fashion

Om man skal ha mote som hobby gjelder det både å vite hva som til enhver tid dominerer utvalget i butikkene samtidig som man vet hvordan man skal kombinere dem. Det er selvsagt ikke alt som kan kombineres med like stort hell, og her ligger noe av nøkkelen til det å ha mote som hobby. Det gjelder i like stor grad for klær som for interiør å ha oversikt over hvilke farger som krasjer og hvilke som hører sammen, men du må også tenke over stilen du ønsker å fremheve på sikt.

Dette med å holde en viss stil over lengre perioder er nemlig vesentlig for hvordan du oppfattes, og det gjelder i like stor grad for menn som for kvinner, selv om de fleste artikler skrives med kvinner som primærpublikum. Prinsippene kan lett oversettes.

Stilen og moten du beskjeftiger deg med må speile deg som person. Om du er intellektuell, stillesittende og ikke fremstår som en klassisk arbeider er det ingenting galt med det, men da ser det fort litt rart ut om du kler deg som en tømmerhugger. Her er det ikke din faktiske situasjon som gjelder, men hva du kunne ha passert som. Husk at dette kan fremstå forskjellig avhengig av om du er i en kontekst der folk kjenner deg eller ikke. Folk som ikke kjenner deg, kjenner ikke din person, og da er det lettere å kle seg i tråd med et ideal enn i tråd med en realitet.

admin