Norske innebandyspillere

innebandy_118438996

Visste du at Norge alltid har deltatt i VM i innebandy og at vi klarte å få med oss en bronsemedalje som beste resultat i 1996? Vi har tatt for oss noen av våre beste innebandyspillere:

Målvaktene

Dagens landslag er en god blanding mellom unge og rutinerte spillere. Målvaktene Andreas Falkeid og Jelsnes har preget den norske eliteserien noen sesonger nå, men det har også Greåker-spillerne Per Oskar Langdsholdt og Bøckmann, som begge kriger om hvem som skal stå mest mulig i klubben i Akershus.

Landslagssjefens luksusproblem

Landslagssjefen Andrè Sveen har på mange måter et luksusproblem når han tar ut troppen for samlinger og større mesterskap. Selv om spillerne kommer kun fra rundt 8-10 klubber har han et jevnt og talentfullt lag. Aksel Dahl er den eneste spilleren fra Akerselva som er landslagsaktuell, men Oslo-gutten har imponert. Gjelleråsen har hele fem spillere blant våre beste i eliteserien. Verdt å nevne er Olav Falkeid og Joakim Løvholm. To klubber som skiller seg ut med flere profiler er spesielt Grorud-klubben Sveiva og Tunet, men også Slevik, som vant toppserien i tre år på rad mellom 2012 og 2014. Spillerne vi tenker på her er Mads Nordmann, Sindre Bjerknes, Thomas Rognlien og Ole Mossin Olesen fra Tunet, og Andreas Skriden og Kristoffer Bakke fra Sleiva.

vaetilda